- klobása (mleté maso)
- cibule
- rajčata (konzerva drcených rajčat)
- sůl
- zelí (dle chuti jakákoli zelenina)
- koření (pepř, skořice, bazalka)
- cukr
- ocet
- tortilly
- sýr
- mléko
- máslo
- hladká mouka
Začneme omáčkou: Orestujeme nakrájenou klobásu a přidáme cibuli. Poté přidáme rajčata, koření, cukr a sůl dle chuti, zelí a necháme chvíli dusit.
Nyní si připravíme bešamelovou omáčku (máslo, mléko, hladká mouka).
Do vymazaného pekáčku naskládáme tortilly, přidáme rajčatovou směs a překryjeme další vrstvou tortill. Nakonec vše zalijeme bešamelovou omáčkou.
Vložíme do trouby a pečeme při 180 °C asi 20 minut. Těstě před koncem pečení posypeme nakrájeným sýrem.
